Over HeliMX

Heli MX is de nieuwe naam voor Heli Motors. De motorcrosszaak Heli Motors werd in 1979 opgericht door Henk en Herman van Lit, waarna het is uitgegroeid tot een hecht familiebedrijf. Inmiddels runnen Harry en John, de zonen van Henk, de winkel en werkplaats.

Heli MX is Honda, Husqvarna & GasGas cross & offroad dealer, maar wij zijn ook niet vreemd met de merken Kawasaki, KTM, Suzuki, en Yamaha. Naast deze webshop bent u ook van harte welkom in onze showroom voor motorcross, enduro, supermoto en offroad! De monteurs in onze werkplaats kunnen alle merken crossmotoren repareren en reviseren en staan u graag te woord bij een technische vraag.

In deze speciaal voor motocross ingerichte webshop vindt u een selectie van producten die stuk voor stuk uitblinken op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en prestatie om uw crossmotor in perfecte conditie te houden. Mocht het product dat u zoekt onverhoopt niet in onze webshop staan, stuur ons dan een mailtje, waarschijnlijk kunnen wij het gewoon leveren. 

Voor Honda hebben we vrijwel alle onderdelen voor alle modellen vanaf 1990 op voorraad, Husqvarna vanaf de 2015 modellen en GasGas vanaf de 2020 modellen. Ook voor oudere modellen zijn er veel onderdelen uit eigen voorraad leverbaar. Voor de merken Kawasaki, KTM, Suzuki en Yamaha kunnen wij alle onderdelen op bestelling leveren. Naast originele onderdelen vindt u in onze webshop ook een uitgebreid assortiment kleding, accessoires, banden en olie.

Heeft u vragen over een product of bestelwijze? Wellicht staat het antwoord bij de Veelgestelde vragen. Mocht u geen passend antwoord vinden op uw vraag dan staan wij u graag te woord via telefoon of per mail.