Officiele webshop Heli MX    Motoren en onderdelen    Makkelijk en snel offertes aanvragen

Contact opnemen met HeliMX

Afwijkende openingstijden

Tijdens officiële feestdagen is onze winkel gesloten.

1e paasdag 31 maart 2024 gesloten
2e paasdag 1 april 2024 gesloten

Koningsdag 27 april 2024 gesloten

1e pinksterdag 19 mei 2024 gesloten
2e pinksterdag 20 mei 2024 gesloten

Zomervakantie 2024 gesloten van zaterdag 10 augustus t/m maandag 26 augustus.

Kerstvakantie 2024 gesloten van maandag 23 december 2024 t/m zaterdag 4 januari 2025

Whatsapp 06-21419567

Poppenbouwing 11 4191 NZ Geldermalsen

Veelgestelde vragen

Deze vragen worden het meest gesteld.

Hoe zoek ik naar een product?

Heel simpel, wij kunnen alles op MX en enduro gebied leveren ! Neem contact met ons op via telefoon mail, of whatsapp en we zullen ten allen tijden onze uiterste best doen om het gevraagde product te kunnen leveren.

Waarom lijkt de productfoto niet op het onderdeel wat ik nodig heb?

De producten die wij in voorraad hebben zijn vaak beschikbaar voor meerdere modellen en bouwjaren. Een enkele foto kan worden gebruikt op onze website om al deze motoren te vertegenwoordigen. Als u het goede model en bouwjaar hebt geselecteerd kunt u er van uit gaan dat u het juiste product ontvangt.

Heeft Helimx.nl ook een fysieke winkel zodat ik de producten in het echt kan zien?

Helimx.nl doet er alles aan om de producten zo duidelijk mogelijk te fotograferen maar juist de winkel is het belangrijkste, hier proeft u de passie van motorcross, kunt u alle producten zien en voelen en staat de koffie klaar !

Heli Motors-Helimx.nl heeft in Geldermalsen een 300m² grote showroom waar al onze producten en motoren te bezichtigen zijn. Het adres is: Poppenbouwing 11, 4191 NZ Geldermalsen.

Ik heb een vraag over een product, kan ik hierover bellen?

Uiteraard! Ons team bestaat uit mensen die zelf crossen, u goed kunnen adviseren en met alle plezier uw vragen zullen beantwoorden.

Ons telefoonnummer is 0345-580580 en voor vragen waarbij het handig is dat er bijvoorbeeld een foto verstuurd moet worden hebben wij een WhatsApp nummer waarop we bereikbaar zijn tijdens onze openingstijden : 06-21419567

Wat zijn de verzendkosten als ik iets bestel op Helimx.nl?

Uw bestelling wordt verstuurd met PostNL. Voor een bestelling boven de €500,- betaald u geen verzendkosten, voor bestellingen onder de €500,- wordt er €8,50 ex.BTW verzendkosten in rekening gebracht.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Hebben wij de bestelde producten in voorraad en besteld u voor 15.00 uur dan gaat het pakket dezelfde dag nog de deur uit. Mocht één of meerdere producten niet in voorraad zijn bestellen wij deze direct bij onze leveranciers. Dit levert doorgaans 1-3 dagen vertraging op, bij een langere vertraging nemen wij contact met u op.

Ik heb mijn bestelling met spoed nodig! Wat zijn mijn opties?

Het kan zijn dat u met spoed een reparatie wil uitvoeren aan uw motorfiets. Om er zeker van te zijn dat uw bestelling de volgende dag binnenkomt kunt u contact opnemen met ons per telefoon.

Kan ik mijn bestelling ophalen in de winkel?

U kunt uw bestelling zelf of door iemand anders op laten halen in de winkel. Uw bestelling zal dan de volgende werkdag klaar liggen in de winkel. Wanneer u uw bestelling afhaalt dient u een geldig legitimatiebewijs te kunnen laten zien, dit kan een paspoort, ID kaart of rijbewijs zijn en uw orderbevestiging mee te nemen. Zonder uw orderbevestiging of geldig legitimatiebewijs kunnen wij de bestelling niet meegeven. Uw bestelling blijft 14 dagen beschikbaar, als de bestelling niet binnen deze 14 dagen wordt opgehaald zal deze retour gaan.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Wilt u een product retourneren, dan neemt u contact op per e-mail met onze klantenservice en geeft u onder vermelding van het ordernummer/factuurnummer en de reden waarom u het product wilt retourneren aan ons door.

Zodra dit in goed overleg is overeengekomen retourneert u het product, inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking.

Speciaal voor u bestelde producten kunnen niet geretourneerd worden.

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de retourontvangst van uw producten wordt het aankoop bedrag minus eventuele door Helimx.nl gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op uw bank- of girorekening.

Kan ik mijn bestelling ook laten opsturen naar het buitenland?

Uw bestelling kan voor €25,- door heel Europa verzonden worden.