Veelgestelde vragen

Heeft u vragen of hulp nodig dan helpen wij u graag verder! Onderstaande veelgestelde vragen helpen u wellicht verder op weg. Mocht u geen passend antwoord vinden op uw vraag dan staan wij u graag te woord via telefoon (0345 580 580) of per mail.

Veelgestelde vragen:

  • Hoe zoek ik naar een product?
  • Waarom lijkt de productfoto niet op het onderdeel wat ik nodig heb?
  • Heeft Helimx.nl ook een fysieke winkel zodat ik de producten in het echt kan zien?
  • Ik heb een vraag over een product, kan ik hierover bellen?
  • Wat zijn de verzendkosten als ik iets bestel op Helimx.nl?
  • Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
  • Ik heb mijn bestelling met spoed nodig! Wat zijn mijn opties?
  • Kan ik mijn bestelling ophalen in de winkel?
  • Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
  • Kan ik mijn bestelling ook laten opsturen naar het buitenland?
Hoe zoek ik naar een product?

U kunt zoeken naar aan product door een categorie naar keuze aan te klikken in de menu’s aan de linkerkant van de website. In de zoekbalk bovenaan de pagina kunt u zoeken op omschrijving of type motor. Kunt u niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Waarom lijkt de productfoto niet op het onderdeel wat ik nodig heb?

De producten die wij in voorraad hebben zijn vaak beschikbaar voor meerdere modellen en bouwjaren. Een enkele foto kan worden gebruikt op onze website om al deze motoren te vertegenwoordigen. Als u het goede model en bouwjaar hebt geselecteerd kunt u er van uit gaan dat u het juiste product ontvangt.

Heeft Helimx.nl ook een fysieke winkel zodat ik de producten in het echt kan zien?

Helimx.nl doet er alles aan om de producten zo duidelijk mogelijk te fotograferen. Het kan altijd zo zijn dat u toch liever langskomt. Helimx.nl heeft in Geldermalsen een 300m² grote showroom waar al onze producten en motoren te bezichtigen zijn. Het adres is: Poppenbouwing 11, 4191 NZ Geldermalsen.

Ik heb een vraag over een product, kan ik hierover bellen?

Uiteraard! Ons team bestaat uit mensen die zelf crossen, u goed kunnen adviseren en met alle plezier uw vragen zullen beantwoorden.

Wat zijn de verzendkosten als ik iets bestel op Helimx.nl?

Uw bestelling wordt verstuurd met PostNL. Voor een bestelling boven de €100,- betaald u geen verzendkosten, voor bestellingen onder de €100,- wordt er €6,75 verzendkosten in rekening gebracht.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Hebben wij de bestelde producten in voorraad en besteld u voor 16.00 uur dan wordt het pakket de volgende dag bezorgd. Mocht één of meerdere producten niet in voorraad zijn bestellen wij deze direct bij onze leveranciers. Dit levert doorgaans 1-2 dagen vertraging op, bij een langere vertraging nemen wij contact met u op.

Ik heb mijn bestelling met spoed nodig! Wat zijn mijn opties?

Het kan zijn dat u met spoed een reparatie wil uitvoeren aan uw motorfiets. Om er zeker van te zijn dat uw bestelling de volgende dag binnenkomt kunt u contact opnemen met ons per telefoon.

Kan ik mijn bestelling ophalen in de winkel?

U kunt uw bestelling zelf of door iemand anders op laten halen in de winkel. Uw bestelling zal dan de volgende werkdag klaar liggen in de winkel. Wanneer u uw bestelling afhaalt dient u een geldig legitimatiebewijs te kunnen laten zien, dit kan een paspoort, ID kaart of rijbewijs zijn en uw orderbevestiging mee te nemen. Zonder uw orderbevestiging of geldig legitimatiebewijs kunnen wij de bestelling niet meegeven. Uw bestelling blijft 14 dagen beschikbaar, als de bestelling niet binnen deze 14 dagen wordt opgehaald zal deze retour gaan en wordt het aankoopbedrag teruggestort.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

U kunt uw bestelling zonder opgave van redenen binnen 14 dagen ontbinden binnen de zogenaamde "bedenktermijn". De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst door of namens de consument, daarna is uw bestelling definitief. Dit geld niet voor speciaal voor u bestelde onderdelen, deze zijn helaas niet te retourneren.

Wilt u een product retourneren, dan neemt u contact op per e-mail met onze klantenservice en geeft u onder vermelding van het ordernummer/factuurnummer aan dat u uw product wilt retourneren. Retourneer het product, inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking.

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de retourontvangst van uw producten wordt het aankoop bedrag minus eventuele door Helimx.nl gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op uw bank- of girorekening.

Kan ik mijn bestelling ook laten opsturen naar het buitenland?

Uw bestelling kan voor €20,- door heel Europa verzonden worden.

Terug